Casanova saus met oesterzwammen

Ingredienten

20 minuten 3 personen

  • 100 gram oesterzwammen
  • 4 eetlepels boter
  • 1 bosui
  • 4 eetlepels koffiemelk
  • 1 theelepel worcestersaus
  • 1 mespunt cayennepeper
  • 2 eetlepels ketjap
  • 2 eetlepels tomatenketchup
  • 3 eetlepels sherry
  • 4 eetlepels mayonaise
  • 1 eetlepel verse peterselie
  • Peper en zout

Bereidingswijze

  1. Snij de bosui fijn en fruit deze met wat boter in een kookpan. 
  2. Snij de oesterzwammen fijn en voeg toe, smoor dit gedurende 4 minuten.
  3. Voeg de koffiemelk, worcestersaus, cayennepeper, ketjap en de tomatenketchup toe en roer er door.
  4. Laat het goed warm worden en meng als laatste de mayonaise en sherry door de saus. Garneer met fijngehakte peterselie en breng op smaak met peper en zout toe.

Populaire recepten

OP ZOEK NAAR oesterzwammen?

Bekijk wat onze producten voor de recepten kunnen betekenen. Onze verse oesterzwammen maken elk gerecht smaakvol!

Producten