Romige pasta met oesterzwammen

Ingredienten

30 minuten 4 personen

  • 250 gram oesterzwammen
  • 1 witte ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 400 gr gedroogde spaghetti
  • Kleine cherry tomaten
  • Volle kookroom (of haverroom)
  • Bosje peterselie
  • Olie
  • Zout en peper

Bereidingswijze

  1. Kook de spaghetti zoals aangegeven op de verpakking. 
  2. Snij de ui fijn en bak deze in een geruime hoeveelheid olie voor ongeveer 5 minuten of tot ze zoet beginnen te geuren. 
  3. Pers de teentjes knoflook en voeg toe aan het geheel, laat nog 1 minuut zacht meebakken. 
  4. Scheur de oesterzwammen met de lamellen mee en voeg deze toe. Bak het geheel ongeveer 15 minuten. Voeg halverwege ook de tomaatjes toe. 
  5. Voeg vervolgens de kookroom toe aan het geheel en laat nog even kort pruttelen. 
  6. Breng de saus op smaak met voldoende zout en peper. 
  7. Serveer de pasta en garneer met wat fijngesneden peterselie.

Populaire recepten

OP ZOEK NAAR oesterzwammen?

Bekijk wat onze producten voor de recepten kunnen betekenen. Onze verse oesterzwammen maken elk gerecht smaakvol!

Producten