Flammkuchen met oesterzwammen

Ingredienten

30 minuten 4 personen

  • 100 gram oesterzwammen
  • 1 rol flammkuchendeeg
  • 100 ml creme fraiche
  • 1 sjalot
  • Handje walnoten
  • 50 gr gorgonzola
  • 1 el balsamico azijn
  • Klein zakje rucola

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 220 graden. Rol het flamkuchendeeg uit op de bakplaat. 
  2. Scheur de oesterzwammen en snij de sjalot in ringen. 
  3. Smeer de creme fraiche over het deeg en beleg vervolgens met de oesterzwammen, sjalot, gorgonzola en de walnoten. 
  4. Bak de flammkuchen af in de oven. 
  5. Besprenkel de flammkuchen met een eetlepel balsamico azijn en voeg als laatste wat rucola toe.

Populaire recepten

OP ZOEK NAAR oesterzwammen?

Bekijk wat onze producten voor de recepten kunnen betekenen. Onze verse oesterzwammen maken elk gerecht smaakvol!

Producten