blog

Oesterzwammen-van-lieshout-blog-post-afbeelding
Het betoverende Land van de Peel

Oesterzwammen uit het land van de peel!

Duik met ons mee in een boeiende reis door het betoverende "Land van de Peel". In ons nieuwste artikel verkennen we de wonderlijke wereld van oesterzwammen die gedijen in dit unieke natuurgebied.

naar artikel
oesterzwammen-rekandel-blog-post
Unieke oplossing

De Rekandel, een Frikandel maar dan van oesterzwamsteeltjes uit de Peel.

Op zoek naar een smaakvolle en duurzame verrassing voor je smaakpapillen?

naar artikel
Oesterzwammen uit de Peel

Ontdek een onbekend product

Als derde generatie boerin is Mariëlle van Lieshout een expert op het gebied van paddenstoelen. Ze heeft zelfs haar eigen "zwamburger" en "zwamworstenbroodje" ontwikkeld

naar artikel
Een bewerkelijk ambacht

Passie voor Oesterzwammen in Liessel

In de oesterzwamkwekerij van Mariëlle van Lieshout in Liessel is het herfst. De temperatuur is verlaagd naar zeventien graden en de luchtvochtigheid is op negentig procent gebracht.

naar artikel
Oestezwammenkwekerij-van-Lieshout-blog-afbeelding-zwam-worstenbroodje
Een smakelijk succes uit Deurne

Zwam worstenbroodje

Het Zwam worstenbroodje, gecreëerd door vier bedrijven uit de gemeente Deurne, heeft de publieksprijs gewonnen bij de verkiezing van het 'worstenbroodje van de toekomst' in Breda.

naar artikel
Oesterzwammenkwekerij van Lieshout-blog-afbeelding-tegen-voedselverspilling
FoodLab Food Heroes

Samen tegen voedselverspilling

In Brabant bundelen vijf koppels, bestaande uit ondernemers en kunstenaars, hun krachten om creatieve oplossingen te vinden voor het gebruik van tweede klasse-producten en reststromen.

naar artikel
Oesterzwammenkwekerij Van Lieshout
Alternatieve mogelijkheden

Op ontdekkingstocht met Oesterzwamkwekerij Van Lieshout

De Nederlandse champignonteelt staat voor uitdagende internationale concurrentie. Daarom is de sector op zoek naar alternatieve mogelijkheden.

naar artikel
Oesterzwamkwekerij van Lieshout presenteert

Doubleganger en Zwarma

Mariëlle van Lieshout, eigenaar van de Oesterzwamkwekerij van Lieshout in Liessel, heeft een nieuwe benadering om consumenten aan te moedigen meer oesterzwammen te eten.

naar artikel
Nieuwe wegen in moeilijke tijden

Een innovatieve oplossing

De coronacrisis heeft de vraag naar oesterzwammen van Kwekerij van Lieshout uit Liessel sterk doen afnemen, met name vanuit de horeca.

naar artikel